Závěr školního roku

Školní závěrečná akademie

V pondělí 24. června proběhla na hale závěrečná akademie. 20 žáků školy dostalo od MÚ Polička pamětní diplomy a hry od Albi za reprezentaci školy napříč všemi předměty. Za kabinet tělesné výchovy byli ohodnoceni žáci, kteří měli výrazné úspěchy ve sportovních disciplínách. Ti, kteří získali více než 1000 bodů, vstoupili do síně slávy naší školy. 9. ročníky předaly symbolicky klíče ke škole svým paralelním osmákům. Školní parlament na závěr roku připravil anketu Oblíbený učitel. Z naší školy bylo vyhodnoceno 6 učitelů, kteří dostali společně s oblíbenou ředitelkou školy symbolické hrníčky. Na závěr si všichni zazpívali karaoke a zatančili si.

Branné cvičení

V úterý 25. června se uskutečnil tradiční „braňák“. Šesťáci šli z Dolní Jedlové po červené do Poličky. Sedmáci po zelené z Telecího přes Sádek a Kamenec u Poličky. Osmáci z Lačnova přes Kateřinky a Jelínek. Po cestě se plnil test, jak se chovat v mimořádných situacích.

Olympiáda pro II. stupeň

Ve středu 26. června připravil Školní parlament, všechny 9. ročníky, disciplíny pro druhý stupeň. Na třech stanovištích (u školy, v Liboháji, u poličského pivovaru) byly připraveny soutěže různého charakteru. Nechyběly sportovní výběhy, přeskoky, překážky, ale ani kreslení, provlékání, laser game, poznávání celebrit, kvízy hudební i zeměpisné a velký úspěch měli jedlíci špaget. Třídy se tmelily, a i když se nakonec vyhlašovaly výsledky, pořadí nebylo určitě to rozhodující. Diplomy a sladkou odměnu získali všichni.

Copyright © 2024 ZŠ Masarykova Polička. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.

Počet návštěv - Dnes: 2 | Včera: 35 | Týden: 380 | Měsíc: 428 | Celkem: 306964