Akce Školního parlamentu

Tabla tříd
Třídy I. a II. stupně připravily svá netradiční tabla pro Čas neobyčejných zážitků. Zapojily se ty třídy, které chtěly. Nejhezčí tabla, dle hodnocení tříd vzešla z rukou 9.A., 9.B a 8.B na II. stupni a 4.C a 1.C na I. stupni. Třídy budou odměněny italskou pizzou.

Poznej svého učitele
Dobrovolná účast tříd svedla žáky k badatelskému úkolu, aby se snažili poznat své učitele, asistenty, ekonomky, vedení školy, a to jako miminka. Nebyla to vůbec lehká soutěž. Nejčastěji byla poznána školní psycholožka a vítězné třídy 7.B, 8.B a 8.C dostaly sladkou odměnu.

Den naruby
Den dětí jsme oslavili Dnem naruby na II. stupni. Děti se vtělily do role učitelů a asistentů a odučily svoje oblíbené předměty. Ředitelem se pro tento den stal Jan Nykl z 9.A, který se seznámil s prací ředitele a během dne navštívil několik tříd na hospitacích. Žáci měli hodiny dobře připravené a učitelé nezapomněli při hodinách žvýkat, jíst a pít, jak to někteří žáci dělají.

Školní parlament ve sportovním
Poslední letošní školní parlament proběhl 19. června v hale školy. Sešli se především zástupci I. stupně a dvě hodiny her a sportování jsme si užili. Různé variace na hru Kámen, nůžky, papír, stmelovací a zábavné kreslící hry, pantomima s pexesem a nemohla chybět ani vybíjená. Z posledního zasedání vzešly zajímavé nápady pro další školní rok. V příštím roce vyprší členům parlamentu mandát a v září proběhnou nové volby.

Copyright © 2024 ZŠ Masarykova Polička. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.

Počet návštěv - Dnes: 3 | Včera: 46 | Týden: 199 | Měsíc: 737 | Celkem: 308788